NL FR
Frianda logo
Bannière produits frianda

Onze streekproducten

Permanente kwaliteitscontrole en versheid. Onze knowhow staat steeds ten dienste van de smaak. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen we onze expertise voortdurend verfijnen. Zo vinden we steeds nieuwe manieren om met gekende producten innovatieve gerechten te bereiden.

banner quiche frianda

Quiches

Onze quiches. Zonder twijfel de topper uit het aanbod!

Van het deeg tot de garnituur, bij ons wordt alles dagvers bereid. Voor onze 10000 quiches die we elke dag bereiden, zijn enkel de beste ingrediënten goed genoeg. Seizoenproducten en de nieuwste trends zijn daarbij bepalend voor de smaak en het recept.

Gevulde

aardappelen

image produit frianda gevulde aardappelen

Verse aardappelen, in de buurt geteeld. Ze worden met de hand uitgehold, gevuld en bereid volgens onze eigen streekrecepten.

Bij elke aardappel past een ingrediënt: gevulde aardappel met spek, vegetarische gevulde aardappel met aromatische kruiden, aardappel met truffel voor een feestelijke toets … Al onze recepten zijn smakelijk, smeuïg en verrassend.

image produit frianda gevulde aardappelen

Rolletjes

image product frianda Rolletjes

Knapperig bladerdeeg, gevuld met kaas en bechamelsaus, met of zonder ham... Zoals onze naam, Frianda, juist aangeeft, brengen deze rolletjes, of friands in het Frans, ons terug naar de origine van ons bedrijf. Ze zijn overheerlijk en rijkelijk gevuld, makkelijk om op te dienen, en vormen zo het ideale gerecht voor het hele gezin.

image product frianda Rolletjes

Op basis van

aardappelen

image product frianda op basis van aardappelen

Luikse stoofpotjes met spinazie of prei, stoemp met wortelen, gegratineerde gerechten ... onze koks kennen de patat door en door. Het beste van bij ons!

Onze lokaal geteelde aardappelen worden smakelijk gevuld, gesneden en verwerkt in verschillende traditionele recepten. Als hoofd- of bijgerecht, deze eeuwige klassieker heeft altijd succes. Om duimen en vingers bij af te likken!

image product frianda op basis van aardappelen

Aperitiefhapjes

image product frianda aperitiefhapjes

Mini-pizza’s, taartjes, pasteitjes met zalm of roquefort … onze diverse smaken en aroma’s zullen je ongetwijfeld in verleiding brengen.

Elk hapje uit ons assortiment wordt zorgvuldig met de hand samengesteld, gevuld en gegarneerd. Zo wordt elke maaltijd een echt feest!

image product frianda aperitiefhapjes

Garnituur van

deeggebakjes

image product frianda garnituur van deeggebakjes

Al meer dan 30 jaar bereiden wij ons eigen kwaliteitsvol bladerdeeg. Halve maantjes van bladerdeeg, pasteitjes, bladerdeeggebakjes voor vol-au-vent...

De vele laagjes van ons knisperend goudbruin deeg zorgen ervoor dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. De perfecte garnituur die elk bord de afwerking geeft die het verdient.

image product frianda garnituur van deeggebakjes

Traiteurspecialiteiten

image product frianda traiteurspecialiteiten

Scampi’s, roodbaars, eend, sint-jakobsschelpen, bospaddenstoelen: geraffineerde ingrediënten geven een uitzonderlijk resultaat. Onze recepten worden voor elke gelegenheid opnieuw uitgevonden en met professionalisme bereid door onze koks. Als individuele of gezinsportie worden ze gepresenteerd in houten of stenen schaaltjes alsnog in ovenschoteltjes… Een stijlvolle combinatie vol plezier en gastronomie!

image product frianda traiteurspecialiteiten